Dokumentacija proizvoda

Podijeli s drugima

Naša adresa

WILO Hrvatska d.o.o.

Nikole Šubića Zrinskog 18 (LC Intereuropa)
HR-10430 Samobor

Kontaktirajte nas

+385 1 3430 914

Radnim danom na raspolaganju od 8.30-16.00h.

Vikendom i praznikom samo preko e-maila sa garantiranim povratnim pozivom!

Aplikacija

„Wilo-Assistent“ – cijeli svijet pumpi u jednoj aplikaciji

„Wilo-Assistent“ nudi cijeli svijet visokoučinkovite pumpne tehnike na uređajima iPhone®, iPad® i iPod touch®. Besplatna aplikacija donosi mnoštvo informacija i funkcija koje su dosada bile dostupne samo u pisanim dokumentima, odn. na internetu u džepnom formatu. Kao praktična mobilna aplikacija pruža podršku prilikom planiranja, savjetovanja i instalacije. Usto možete pronaći i brojne dobre argumente za prodaju energetski učinkovite, štedljive i ekološki prihvatljive pumpne tehnike za grijanje, klimatizaciju i optok potrošne vode.

Jednostavan pristup putem interneta ili WLAN-a

„Wilo-Assistent“ korisnicima nudi i ciljani pristup informacijama o proizvodima i stručno poznavanje pumpne tehnike. Velik dio podatkovnih sadržaja i funkcija instaliran je na uređaju iPhone te je dostupan i bez mobilnog povezivanja s internetom ili WLAN-om. Tako korisnik ne opterećuje svoj podatkovni volumen i nije ovisan o dostupnosti veze na mjestu primjene.

„Wilo-Assistent“ nudi, između ostalog, sljedeće funkcije:

 • Interaktivni indeks za pumpe za grijanje i potrošnu vodu: Jednostavno unesite opis pumpe koju treba zamijeniti i dobit ćete preporuku odgovarajuće visokoučinkovite zamjenske pumpe tvrtke Wilo. Pritom se uzimaju u obzir tisuće uobičajenih starih pumpi proizvedenih od godine 1975.
 • Kalkulator uštede: izračunava potencijalnu uštedu troškova struje i CO2 u slučaju primjene visokoučinkovite pumpe tvrtke Wilo koja štedi energiju u usporedbi s nereguliranom pumpom grijanja
 • Kratki katalog pumpi s mokrim rotorom: prikaz opisa kataloga za pumpe s mokrim rotorom tvrtke Wilo
 • Izvedba pumpi: Nakon unosa željene pogonske točke pumpe (kapacitet Q u m³/h i visina V um) poslužitelj Wilo preuzima dizajniranje pumpe i za samo nekoliko sekundi preporučuje odgovarajuću pumpu tvrtke Wilo.
 • Pretraživanje proizvoda tvrtke Wilo: Pomoću pretraživanja proizvoda tvrtke Wilo, nakon unosa opisa ili broja proizvoda dospijevate izravno na odgovarajući opis serije.
 • Priručnik za pumpe: sažetak osnova pumpi grijanja
 • Savjeti i upute: savjeti i upute za optimizaciju instalacija grijanja i optočnih instalacija potrošne vode
 • Džepna svjetiljka: LED se može uključiti i isključiti! Na starijim modelima zaslon uređaja iPhone svijetli bijelo.
 • Kalkulator mjernih jedinica: pretvorba najvažnijih fizikalnih jedinica
 • Novosti: aktualne informacije o stručnom tehničaru i TGA projektantu
 • Kontakt: brzo povezivanje s osobom za kontakt tvrtke Wilo
Podijeli s drugima

Rado ćemo si uzeti vremena za vaša pitanja, želje i ideje

Vaš upit Wilo-u

Putem našeg elektroničkog kontaktnog obrasca možete brzo i jednostavno poslati svoj upit Wilo-u. Vaša pitanja se prosljeđuju direktno pravim osobama za kontakt. 

T +385 1 3430 914

F +385 1 3430 930

Aplikacija

Pioneering for You