Odabir pumpi, projektiranje, planiranje

Podijeli s drugima

Naša adresa

WILO Hrvatska d.o.o.

Nikole Šubića Zrinskog 18 (LC Intereuropa)
HR-10430 Samobor

Kontaktirajte nas

+385 1 3430 914

Radnim danom na raspolaganju od 8.30-16.00h.

Vikendom i praznikom samo preko e-maila sa garantiranim povratnim pozivom!

Wilo-Select 4 – pumpni savjetnik

Nova Wilo aplikacija za odabir pumpi

Wilo-Select 4 online, četvrta generacija softvera za odabir pumpi – fleksibilan, jednostavan, učinkovit, moćan. Internet pristup omogućava najnovije podatke o proizvodima.

Odabir pumpi nikad nije bio lakši, brži i sigurniji: u samo 4 koraka možete pristupiti odabiru ili analizi troškova životnog ciklusa pumpe (LCC check).

Integrirana opcija usporedbe životnih ciklusa pumpi omogućava lakše utvrđivanje učinkovitosti postojećih pumpi.

Wilo-Select 4 online daje najbolju opciju za zamjenu, uz detaljan list sa tehničkim karakteristikama, sa informacijama o potencijalnoj uštedi I periodu amortizacije.

Opcija usporedbe proizvoda daje čvrstu osnovu prilikom pregovaranja, kao i veliku prednost prilikom donošenja odluke o konačnom odabiru pumpe.

Jednostavno sučelje olakšava odabir dodatne opreme za pumpe i pumpne sustave za vodoopskrbu ili otpadne vode, što za rezultat ima brže pripremanje ponuda  i lakše upravljanje projektima.

Dodatne opcije za izvoz podataka, i mogućnost direktnog slanja ponuda putem e-maila čine vašu komunikaciju sa klijentima veoma jednostavnom, pouzdanom i brzom.

Za Vaš lakši i brži rad osigurali smo dvije opcije:

  • Wilo Select 4 Desktop - verziju za download, za pristup u svakom trenutku bez obzira da li se nalazite u kancelariji, kod kuće ili na terenu.
    KLIKOM OVDJE IDETE NA DOWNLOAD
Podijeli s drugima

Wilo Select

Wilo-Select
Pioneering for You