Servisna služba

Podijeli s drugima

Naša adresa

WILO Hrvatska d.o.o.

Nikole Šubića Zrinskog 18 (LC Intereuropa)
HR-10430 Samobor

Kontaktirajte nas

+385 1 3430 914

Radnim danom na raspolaganju od 8.30-16.00h.

Vikendom i praznikom samo preko e-maila sa garantiranim povratnim pozivom!

Servisni centar tvrtke Wilo

Osobno savjetovanje

U servisnom centru tvrtke Wilo zaprimamo vaše želje i zahtjeve. Ako nas nazovete za primjerice tehničko savjetovanje, jamačno ćete primiti povratni poziv lokalnog tehničara servisne službe tvrtke Wilo. Bude li potrebe za servisiranjem, odmah ćete moći dogovoriti termin sa stručnim tehničarom. Servisni centar tvrtke Wilo pruža podršku i osigurava optimalno izvođenje postupka.

Lokalna organizacija

Mi se sa stvarima bavimo od temelja! I jamčimo Vam utemeljenu analizu grešaka u roku od 5 do 10 dana. Ako je potrebno, obavljamo je uz pomoć vanjskih stručnjaka!

Da bi Vaša pumpa ponovno brzo funkcionirala, Vaši upiti imaju kod nas najviši prioritet: u svakodnevnom ulazu robe odmah se registriraju upiti, a nakon najkasnije 3 dana pred Vama leži besplatna ponuda. Popravak se ne obavlja sporije: Samo 1 do 3 dana nakon Vašeg odobrenja naloga pumpa je opet spremna za uporabu, a uz to Vam je i besplatno vraćamo. Ako popravak više nije ekonomičan, u dogovoru s naručiteljem ćemo se pobrinuti za zbrinjavanje — i to naravno prema ekološkim propisima! Tijekom cjelokupnog postupka obrade troškove uvijek imamo na oku. Prije nego pritom nastanu troškovi za Vas, dobit ćete našu ponudu analize troškova i iskoristivost pa možete u miru odlučiti je li popravak za Vas ekonomičan. Budući da naši stručnjaci rade tako brzo i učinkovito, njihovi financijski izdatci za popravak su što je moguće manji.

Dat ćemo Vam ne samo detaljnu informaciju o stanju Vaše pumpe nego ćemo odmah provesti sve mjere kako bismo uklonili uzroke smetnje u radu. Na vrhuncu ćete dobiti — ako je potrebno — prijedloge za optimizaciju Vašeg sustava kako bi sve zaista usklađeno radilo. I kako greške ne bi imale šanse.

Ovdje možete vidjeti spisak naših partnerskih servisa.

Podijeli s drugima

Rado ćemo si uzeti vremena za vaša pitanja, želje i ideje

Vaš upit Wilo-u

Putem našeg elektroničkog kontaktnog obrasca možete brzo i jednostavno poslati svoj upit Wilo-u. Vaša pitanja se prosljeđuju direktno pravim osobama za kontakt. 

T +385 1 3430 914

F +385 1 3430 930

Servisni centar tvrtke Wilo

Pioneering for You