Visoka učinkovitost

Podijeli s drugima

Naša adresa

WILO Hrvatska d.o.o.

Nikole Šubića Zrinskog 18 (LC Intereuropa)
HR-10430 Samobor

Kontaktirajte nas

+385 1 3430 914

Radnim danom na raspolaganju od 8.30-16.00h.

Vikendom i praznikom samo preko e-maila sa garantiranim povratnim pozivom!

High Efficiency by WILO

Svjetski jezik visoke učinkovitosti: Wilo.

Više o visokoj učinkovitosti

Konkretni ciljevi u svrhu uštede energije, značajno smanjenje emisije CO2, konkretne financijske prednosti i stroge zakonske norme teme su o kojima ljudi diljem svijeta razmišljaju. One su temelj kampanje za proizvode tvrtke Wilo. Jer upravo one predstavljaju poticaj za tehnički razvoj i inovacije koje daju smjernice. A time i iznimna svojstva kojima se naši proizvodu odlikuju već od 1872. godine. Ovaj zahtjev može se prepoznati u 12 motiva, koji cijelom svijetu demonstriraju da: Wilo već danas nudi buduća rješenja na području proizvoda i sustava. U najvišoj kvaliteti i za sva područja primjene u pogledu vode. I to više nego učinkovito. Visokoučinkovito.

High Efficiency 70

HE70

Voda je život. 70% površine Zemlje sastoji se od vode, a i čovjek se sastoji od 70% vode. Stoga za našu tvrtku vrijedi: Tamo gdje ima vode, tamo je i Wilo. Od 1872. godine, a i za sljedeće generacije.

High Efficiency 23.000.000.000

Održiv razvoj, snaga i učinkovitost – glavni motiv u sebi ujedinjuje značajna svojstva Wilo pumpe. A na to upućuje i velika brojka, koja simbolizira visoku učinkovitost: godišnja ušteda struje od 23 milijarde kWh.

High Efficiency 11.000.000

Manja potrošnja struje znači manje plinova koji potiču efekt staklenika – samo uz primjenu visokoučinkovitih pumpi za grijanje emisija CO2 smanjuje se za 11 milijuna tona – godišnje u Europi.

High Efficiency 4.000.000.000

No, zaštita okoliša je učinkovita samo ako se isplati. Stoga naše visokoučinkovite pumpe ne samo da smanjuju emisije, već i štede novac: svake godine troškove struje u iznosu od 4 milijarde eura – 8 eura po stanovniku Europe.

High Efficiency 2015

Naš zahtjev je čak postao zakonom. Jer u Europskoj uniji od 2013. odnosno 2015. godine vrijede vrlo stroge granične vrijednosti za učinkovitost pumpi. Zahtjevi za granične vrijednosti koje naši proizvodi ispunjavaju već više od 10 godina.

High Efficiency 2013

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i širokom asortimanu proizvoda na području visokoučinkovitih pumpi, u trenutku stupanja na snagu direktive o učinkovitosti, nalazimo se na prvom mjestu – a naši klijenti zajedno s nama u prvom redu.

High Efficiency ∞

Temelj ove prednosti na području visoke učinkovitosti predstavljaju više od 6000 naših zaposlenika u cijelom svijetu. Pomoću Vašeg iskustva, Vašeg znanja i umijeća nastaju resursi koji su toliko vrijedni i beskonačni: ideje.

High Efficiency 20

Na temelju potencijala naših ideja uvijek iznova stvaramo nove inovacije. To, među ostalom, potvrđuje i više od 20 patenata koje naši zaposlenici svake godine prijavljuju.

High Efficiency 0.00007

Kako bi velike ideje i funkcionirale, potrebne su nam što manje tolerancije odstupanja u kvaliteti. Čak i širina vlasi od 70 mikrometara još uvijek predstavlja preveliko odstupanje. Kod ispitivanja proizvoda pod punim opterećenjem otkrivamo čak i najmanje slabe točke.

High Efficiency 90

Rezultat istraživanja, razvoja i ispitivanja kvalitete su proizvodi koji u pogledu visokočinkovitosti postavljaju neprijeporne kriterije. 90% manja potrošnja struje – nitko ne postiže ovakvo smanjenje.

High Efficiency 23

Naše visokoučinkovite pumpe brinu se za jako dobro osjećanje. Zahvaljujući ugodnoj klimi u stambenim prostorijama od 23°C i uštedi novca u iznosu od 141 eura kod prosječnog domaćinstva.

High Efficiency 85

No, visoka učinkovitost doprinosi i financijskoj klimi. Jer se i do 85% troškova vijeka uporabe pumpe odnose na struju. A kontrola troškova vijeka uporabe (Life-Cycle-Check) tvrtke Wilo vrlo brzo pokazuje potencijal uštede za poduzeća.

Napomena: Podaci se temelje na uštedama struje u cijeloj Europskoj uniji u 2020. godini u odnosu na scenarij s nepromijenjenim općim uvjetima, procjena prema Odredbi (EZ) br. 641/2009 Komisije EU-a od 22. srpnja 2009. godine.

Pouzdajte se i Vi u pionira na području visoke učinkovitosti. I osjetite rezultat visokoučinkovitih rješenja i proizvoda: za Vaše klijente, Vašu poslovnu klimu, Vaše zaposlenike i Vaše dobro osjećanje. Radujemo se suradnji – naravno na visokoučinkovit način.

Podijeli s drugima

Rado ćemo si uzeti vremena za vaša pitanja, želje i ideje

Vaš upit Wilo-u

Putem našeg elektroničkog kontaktnog obrasca možete brzo i jednostavno poslati svoj upit Wilo-u. Vaša pitanja se prosljeđuju direktno pravim osobama za kontakt. 

T +385 1 3430 914

F +385 1 3430 930

High efficiency

Pioneering for You